Monday, March 11, 2013

First Week Class - dh mcm ragam.. =)


Assalamualaikum...

hye sume..gud morning..hihi..apa kabar? Semoga sihat selalu..minggu lepas bermulanya sesi semester baru..pelbagai masalah, ragam, kerenah..tapi harungi dengan tabah dan sabar..Alhamdulillah, ada hikmah disebalik setiap kejadian..
hari pertama kelas, macam biasa ct budak studio akan memasuki taklimat studio dengan agenda baru iaitu untuk semester ini satu kajian akan dijalankan..kajian berkenaan RANCANGAN KAWASAN KHAS(RKK) atau action plan dlm english nya..tempat pemilihan pensyarah adalah di selatan semenanjung Malaysia iaitu Johor Bahru..yeay..ke Johor pula kali ini...hihi =)
hari kedua pula, kelas subjek..nak dikatakan kali niyh..pensyarah gabung kelas la pula..penuh dari pagi sampai petang dan hari selasa dinamakan kelas subjek sebab hanya satu hari diperlukan untuk 3 kelas subjek...fuhh..penat...
pape pun gambaran hari esok sudah jelas kelihatan disebabkan dunia budak studio lumrah ct alami sejak diploma..
semoga perjalanan pembelajaran ct akan berjalan lancar..InsyaAllah.. (^__^)








p/s : Selamat Belajar..(^__^)


Wanna Cit Cat Write Cini

1 comment:

Aku Dan Komputer said...

Assalamualaikum, saya dtg singgah dan follow blog ni :D smile always !!